Ebben tudok segíteni

Oldal

Milyen ügyekben fordulhat hozzám?

  • Cégalapítás: Egy vállalkozás elindítása több, mint pusztán papírmunka. Számtalan kérdés merühet fel Önben, amihez jogi tanácsadásra lehet szüksége. Mi tudjuk a válaszokat! Nem tudja, milyen cégforma való Önnek, milyen lehetőségei vannak? Bizonytalan, milyen tevékenységi köröket vehet fel? Szeretné tudni pontosan mit kell elintéznie a cégalapításhoz? Forduljon hozzám!
  • Társasági szerződés módosítás: Az új Ptk. megjelenésével számos cégben merül fel a módosítás szükségessége. Törzstőke emelésre, átalakulásra lehet szükség. Vajon hogyan érinti ez az Ön cégét? Keressen fel most és segítek!
  • Cégek egybeolvadása, megszüntetése, átalakítása: Mikor és hogyan érdemes megszüntetni egy céget? Mikor van szükség átalakításra és mikor nem szükséges a társasági szerződés-módosítás? Mit tegyen, ha új céget alapított és a korábbi cégét megszüntetné vagy egybeolvasztaná? Mielőtt belevágna, kérjen tanácsot tőlem, segítek megkeresni az Ön számára leginkább megfelelő jogi megoldást!
  • Cégeladás, – vásárlás: Ilyen esetekben nem csak az Önnek leginkább megfelelő szerződés megkötésében és az ügyintézésben tudok segíteni, hanem abban is, milyen feltételeknek kell mindenképpen megfelelnie a megvásárolni/eladni kívánt cégnek, mi az, amit feltétlenül el kell intézni, mit kell mindenképpen tartalmaznia a szerződésnek ahhoz, hogy a későbbi kellemetlenségek elkerülhetőek legyenek.
  • Ingatlan adásvétel: Egy egyszerű lakáseladás is sok jogi buktatót rejthet magában. Segítek Önnek elkerülni ezeket!
  • Társasházak jogi képviselete: Amennyiben házuk társasházzá alakul, tudok Önöknek segíteni a társasági alapító okirat elkészítésében, de akkor is fordulhat hozzám, ha a már meglevő okiratot kell módosítani vagy, ha a háznak jogi képviselőre van szüksége például kintlévőségek kezeléséhez. Itt tudja velem felvenni a kapcsolatot!
  • Peres ügyek jogi képviselete: Válóperek, polgári perek, vagyonmegosztási perek esetében is állok rendelkezésére.
  • Munkajogi ügyek: Elbocsátások, végkielégítéssel kapcsolatos jogi viták, új alkalmazottak felvétele: a munka világában számtalan olyan helyzet adódhat, amikor jogi kérdések merülnek fel. Amennyiben ilyen ügyben van szüksége tanácsadásra, képviseletre, keressen bizalommal!